Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g320g1216kcal3.2g294.4g1.6g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g192g31kcal0.6g5.4g0.6g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1600g1600kcal224g27.2g68.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos46g334kcal0.2g0.2g37.1g0g
Sipuli (kuorittu)445g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3200g2720kcal32g112g224g0g
Sieni tatti, hapero 3200g885kcal58.6g92.8g16g60.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18006g13811kcal648.8g1106.8g698g136.8g
Valittu annoskoko9003g6905kcal324.4g553.4g349g68.4g
Annoskoko puolitettuna4502g3453kcal162.2g276.7g174.5g34.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234