Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3739g6207kcal710.4g0g373.9g0g
Kananmuna kuoreton 514g733kcal64.3g1.5g52.7g0g
Creme bonjour levite valkosipuli888g1599kcal74.6g32.9g133.2g0.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 327g1222kcal73g0g104.7g0g
Sipuli (kuorittu)3272g883kcal42.5g157g6.5g55.6g
Valkosipuli 65g71kcal5.2g10.7g0.4g1.4g
Oliiviöljy 210g1860kcal0g0g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18032g25151kcal1940g404.2g1763.4g115.8g
Valittu annoskoko9016g12576kcal970g202.1g881.7g57.9g
Annoskoko puolitettuna4508g6288kcal485g101.1g440.9g29g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811