Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1868g519kcal22.2g75.8g3.7g39.2g
Hirvenliha 1494g1679kcal315.7g0g44.8g0g
Sipuli 667g202kcal8.3g32g1.3g11.3g
Porkkana 587g192kcal3.6g32.6g1.2g15g
Herkkusieni 214g34kcal4.5g0.6g0.7g3.2g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g6856kcal724g344g248.6g141.4g
Valittu annoskoko9024g3428kcal362g172g124.3g70.7g
Annoskoko puolitettuna4512g1714kcal181g86g62.2g35.4g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881