Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra4800g3840kcal816g48g48g0g
Sipuli (kuorittu)1644g444kcal21.4g78.9g3.3g27.9g
Voi, 1 tl, 5 g540g3942kcal5.4g5.4g432g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2040g6936kcal40.8g61.2g714g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g30324kcal1767.2g387g2394.6g55.8g
Valittu annoskoko9024g15162kcal883.6g193.5g1197.3g27.9g
Annoskoko puolitettuna4512g7581kcal441.8g96.8g598.7g14g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573