Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 3312g3459kcal743.2g0g49.7g0g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )672g336kcal4g80.6g1.3g4.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 960g727kcal18g148g1.9g9.6g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 960g1270kcal25.2g30.7g115.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 576g723kcal63.4g1.5g52g0g
Sitruunamehu, laimentamaton144g30kcal0.4g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g13869kcal1745.8g664.4g446g77.8g
Valittu annoskoko9024g6935kcal872.9g332.2g223g38.9g
Annoskoko puolitettuna4512g3467kcal436.5g166.1g111.5g19.5g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341