Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)3738g4149kcal459.7g71g220.5g29.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1869g1416kcal34.9g288.2g3.7g18.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 748g248kcal4.7g42.2g1.5g19.4g
Lanttu 1068g308kcal10.7g49.1g3.2g19.2g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 1068g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g12531kcal1033.8g952.2g460g192.6g
Valittu annoskoko9024g6265kcal516.9g476.1g230g96.3g
Annoskoko puolitettuna4512g3133kcal258.5g238.1g115g48.2g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201