Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 960g1234kcal199.2g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen24g173kcal0.2g0.2g19.2g0g
Vesi1440g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g936g318kcal13.1g56.2g4.7g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g48g65kcal0.4g15.3g0.1g0g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g480g82kcal1.9g12g2.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2400g1518kcal72g115.2g84g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g494kcal14.7g100.8g1.7g5g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g504g554kcal15.1g32.8g40.3g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g84g252kcal21g2.5g18.5g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss240g744kcal57.6g1.9g55.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras600g2100kcal78g420g9g18g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g16327kcal967.6g1619.2g643.2g86.8g
Valittu annoskoko9024g8164kcal483.8g809.6g321.6g43.4g
Annoskoko puolitettuna4512g4082kcal241.9g404.8g160.8g21.7g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458155