Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi2403g3333kcal451.8g0g168.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2403g601kcal24g132.2g0g33.6g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)300g1292kcal16.5g192.3g51.1g3.3g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys90g329kcal0.4g81.1g0.5g1.3g
Lasagnelevy Rainbow493g1808kcal69g349.8g15.3g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g14904kcal1132g1542.6g471.6g117.2g
Valittu annoskoko9024g7452kcal566g771.3g235.8g58.6g
Annoskoko puolitettuna4512g3726kcal283g385.7g117.9g29.3g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142