Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas75g191kcal12.4g25.6g4.6g22.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl150g525kcal21g95.9g4.6g8.2g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese187g69kcal2.2g14.6g0.2g1.3g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)150g427kcal46.5g0g25.5g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).112g124kcal28.1g0g1.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g19g50kcal3.9g0g3.7g0g
Hillosipulisäilyke 26g13kcal0.3g2.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g3392kcal228.8g277.2g146.8g64.8g
Valittu annoskoko903g1696kcal114.4g138.6g73.4g32.4g
Annoskoko puolitettuna452g848kcal57.2g69.3g36.7g16.2g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610