Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g333g1264kcal23.6g167.2g53.9g6g
Raparperi 219g74kcal1.5g12g0.2g3.1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g175g333kcal4.5g9.1g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g4265kcal83.4g537g191.2g18.2g
Valittu annoskoko903g2133kcal41.7g268.5g95.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna452g1066kcal20.9g134.3g47.8g4.6g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355