Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 163g29kcal0.9g4.1g0.7g1.1g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.8g1.1g10.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 73g97kcal6.1g12.8g1.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g655kcal20.4g64.2g31.4g20.6g
Valittu annoskoko903g327kcal10.2g32.1g15.7g10.3g
Annoskoko puolitettuna452g164kcal5.1g16.1g7.9g5.2g
Arvot/100g100g36kcal1.1g3.6g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906