Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Sokeri 56g227kcal0g55.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Perunajauho 1dl=70g22g73kcal0g18g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 66g22kcal2g3.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g110g71kcal12.1g4.6g0.3g0g
Marianne crush 150g66g283kcal0.8g56.6g5.5g1.1g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)186g158kcal0.6g38.2g0.2g3.9g
Kuohukerma,valio,2dl132g447kcal2.6g3.9g46g0g
Ranskalaiset pastillit44g202kcal1.3g30.7g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g4103kcal72.6g484.2g202.6g12g
Valittu annoskoko903g2051kcal36.3g242.1g101.3g6g
Annoskoko puolitettuna452g1026kcal18.2g121.1g50.7g3g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576