Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl375g1275kcal7.5g11.3g131.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g125g313kcal17.5g4.3g25g0g
Välipalakeksi, digestive 113g481kcal7.3g66.4g20.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1807g6138kcal81.8g608.8g367.6g7.4g
Valittu annoskoko904g3069kcal40.9g304.4g183.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna452g1535kcal20.5g152.2g91.9g1.9g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912