Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4500g1578kcal207.9g87.8g13.5g112.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1800g432kcal32.4g54g9g34.2g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Voi 126g914kcal1.5g0.5g102.4g0g
Mozzarella light540g864kcal108g2.7g48.6g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1800g1260kcal36g59.4g93.6g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g10241kcal778.6g434.8g535.2g324.2g
Valittu annoskoko9036g5121kcal389.3g217.4g267.6g162.1g
Annoskoko puolitettuna4518g2560kcal194.7g108.7g133.8g81.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147