Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4121g9126kcal721.2g0g700.6g0g
Kuohukerma (Ingman)2995g10183kcal65.9g92.8g1048.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1498g4193kcal284.5g0g329.5g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Oivariini, 60 (100g)120g659kcal1.2g1.2g71.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.4g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kuohukerma (Ingman)4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.8g5kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g48548kcal2155.6g216.2g4307.4g11.4g
Valittu annoskoko9036g24274kcal1077.8g108.1g2153.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna4518g12137kcal538.9g54.1g1076.9g2.9g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296