Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty565g791kcal29.2g158g3.8g19.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g94g85kcal0.8g17.9g1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka94g27kcal0.9g6.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 66g125kcal17.9g0g5.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g85g68kcal2.2g3.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g2192kcal102g370.8g31.6g38.4g
Valittu annoskoko904g1096kcal51g185.4g15.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna452g548kcal25.5g92.7g7.9g9.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340