Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g334g200kcal5g43.4g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Naudanpaisti 267g296kcal57.8g0g6.9g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g1257kcal129.6g98.6g36.8g9g
Valittu annoskoko904g629kcal64.8g49.3g18.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna452g314kcal32.4g24.7g9.2g2.3g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393