Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g450g495kcal103.5g0g8.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)281g239kcal2.8g9.8g19.7g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g51g222kcal2.8g2.1g22.4g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g1989kcal221.8g36g100.8g4g
Valittu annoskoko905g995kcal110.9g18g50.4g2g
Annoskoko puolitettuna452g497kcal55.5g9g25.2g1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868