Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g112g394kcal14.6g78.7g1.7g3.4g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen180g250kcal34.2g0g12.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g81g146kcal4.3g5.2g12.1g2.7g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g68g243kcal18.9g1.3g18.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g225g56kcal2.9g9.4g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)90g144kcal2.4g2.4g13.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g2556kcal157.4g211.4g117.6g18.8g
Valittu annoskoko905g1278kcal78.7g105.7g58.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna452g639kcal39.4g52.9g29.4g4.7g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027