Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g376g1310kcal43.9g272.2g5.3g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g188g272kcal41.3g7.9g5.6g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g94g230kcal16.9g0.6g17.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Basilika, tuore 7.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g3920kcal208.2g580.8g80g7.6g
Valittu annoskoko905g1960kcal104.1g290.4g40g3.8g
Annoskoko puolitettuna452g980kcal52.1g145.2g20g1.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733