Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g563g732kcal95.7g6.2g36g0g
Sitruuna 100g169g61kcal1g10.1g1.9g0g
Lime, kuorittu, annos 50g28g10kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g8.4g27kcal0.1g6.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.6kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g1720kcal197.6g54.2g78.2g3.2g
Valittu annoskoko904g860kcal98.8g27.1g39.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna452g430kcal49.4g13.6g19.6g0.8g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263