Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3600g650kcal20.2g90g14.4g25.2g
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g400g1360kcal80g0g116g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g160g573kcal32g4.8g46.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl400g1440kcal8g10.8g152g0g
Juusto, keskiarvo 1200g4199kcal300.4g3g332.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g31783kcal2002.8g218.8g2538.4g50.4g
Valittu annoskoko9040g15892kcal1001.4g109.4g1269.2g25.2g
Annoskoko puolitettuna4520g7946kcal500.7g54.7g634.6g12.6g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238