Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3336g2002kcal50g433.7g3.3g30g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Naudanpaisti 2669g2961kcal577.8g0g69.4g0g
Kasvisliemikuutio 73g224kcal7g9.9g17.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g57kcal2.7g10.7g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g33g1kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g12572kcal1295.8g986g370.8g89.6g
Valittu annoskoko9040g6286kcal647.9g493g185.4g44.8g
Annoskoko puolitettuna4520g3143kcal324g246.5g92.7g22.4g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393