Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 3996g8135kcal715.2g0g591.3g0g
Linssi, punainen, Go Green1998g6493kcal479.5g978.9g20g239.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1948g545kcal11.7g115.9g3.9g48.7g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g47.9g2g17g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)100g260kcal13g12g18g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g31406kcal2464.8g2309.4g1270.4g611.6g
Valittu annoskoko9040g15703kcal1232.4g1154.7g635.2g305.8g
Annoskoko puolitettuna4520g7852kcal616.2g577.4g317.6g152.9g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122