Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4420g15166kcal450.4g3094g53g154.7g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g249kcal8.8g48g5.6g22.4g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2400g1518kcal72g115.2g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g52546kcal1243.8g7886.4g1677.8g381.8g
Valittu annoskoko9040g26273kcal621.9g3943.2g838.9g190.9g
Annoskoko puolitettuna4520g13137kcal311g1971.6g419.5g95.5g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403