Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka2160g7560kcal280.8g1468.8g8.6g82.1g
Ruisjauho Pirkka640g1952kcal62.1g390.4g12.8g96g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g48g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1600g480kcal16g64g6.4g3.2g
Kebablastu 300g, pouttu1200g3000kcal180g60g228g12g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1120g672kcal4.5g168g1.1g15.7g
Pizzajuusto, valio600g2040kcal150g0g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18096g32823kcal1386.8g4302.4g985.8g418g
Valittu annoskoko9048g16412kcal693.4g2151.2g492.9g209g
Annoskoko puolitettuna4524g8206kcal346.7g1075.6g246.5g104.5g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029