Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1200g3627kcal215g582g12g128.4g
Porkkana 778g254kcal4.8g43.2g1.6g19.8g
Sipuli (kuorittu)710g192kcal9.2g34.1g1.4g12.1g
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 1200g1529kcal258.7g0g54g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g360g864kcal53.6g10.1g67.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18096g12931kcal1082.6g1338.8g273.4g322g
Valittu annoskoko9048g6466kcal541.3g669.4g136.7g161g
Annoskoko puolitettuna4524g3233kcal270.7g334.7g68.4g80.5g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346