Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)407g334kcal7.3g71.6g0.4g4.1g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sianliha keskiarvo 203g444kcal37.2g0g33.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.2g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1810g1654kcal91.6g157.8g68.8g14.2g
Valittu annoskoko905g827kcal45.8g78.9g34.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna453g413kcal22.9g39.5g17.2g3.6g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129