Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona5000g3400kcal610g195g10g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2500g4750kcal112.5g400g300g0g
Karpalo, pakaste1000g220kcal4g35g7g33g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g500g2145kcal380g17.5g55g0g
Liivate 50g174kcal42.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18100g21379kcal2298.6g1295g744.2g66g
Valittu annoskoko9050g10689kcal1149.3g647.5g372.1g33g
Annoskoko puolitettuna4525g5345kcal574.7g323.8g186.1g16.5g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567