Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3606g651kcal20.2g90.2g14.4g25.2g
Jauheliha, sika-nauta 3206g7099kcal561g0g545g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g585kcal0.8g0.8g64.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g401g1362kcal80.1g0g116.2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g160g574kcal32.1g4.8g46.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl401g1443kcal8g10.8g152.3g0g
Juusto, keskiarvo 1202g4206kcal300.9g3g333g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18112g31839kcal2006.2g219.2g2543g50.4g
Valittu annoskoko9056g15920kcal1003.1g109.6g1271.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna4528g7960kcal501.6g54.8g635.8g12.6g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238