Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä80g60kcal3.3g10g0.6g2.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g140g133kcal28g0g1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g60g39kcal1g9g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g8g22kcal1.6g0.4g1.6g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl4g24kcal0.2g1.9g1.8g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow8g28kcal0.6g6.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g653kcal70g56g13.8g5.6g
Valittu annoskoko906g327kcal35g28g6.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna453g163kcal17.5g14g3.5g1.4g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351