Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)90g388kcal6.8g61.3g12.4g3.2g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Liivatelehti, gelatiini7.2g25kcal6.2g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml60g1.9kcal0.2g0.2g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer241g1239kcal9.4g134.7g72.1g12.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio241g794kcal16.8g31.3g64.9g0g
Sokeri 51g207kcal0g51.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl180g613kcal3.6g5.4g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g7019kcal86.8g580.2g474g31.8g
Valittu annoskoko906g3510kcal43.4g290.1g237g15.9g
Annoskoko puolitettuna453g1755kcal21.7g145.1g118.5g8g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252