Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g63g220kcal7.6g44.7g1.3g1.9g
Ruisjauho Pirkka52g157kcal5g31.5g1g7.7g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka108g372kcal14g71.2g2.9g4.3g
Kuivahiiva, annos 11g6.6g24kcal3g2.6g0.4g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g27g243kcal0g0g27g0g
Heinz ketsuppi54g55kcal0.5g12.9g0.1g0g
Chilikastike (Hp)9g12kcal0.1g2.9g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti198g277kcal35.6g2g9.9g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka81g46kcal0.3g11.3g0.1g0.9g
Aurajuusto (Valio), annos 17g48g163kcal9.6g0g13.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%120g342kcal37.2g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g3824kcal225.8g358.2g154g29.6g
Valittu annoskoko906g1912kcal112.9g179.1g77g14.8g
Annoskoko puolitettuna453g956kcal56.5g89.6g38.5g7.4g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890