Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi19g39kcal1.6g7g0.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Hirvenjauheliha oma saalis125g140kcal27.5g0g3.8g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g959kcal67.6g91.6g34.8g15g
Valittu annoskoko906g480kcal33.8g45.8g17.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna453g240kcal16.9g22.9g8.7g3.8g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467