Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g156g172kcal26.6g1.6g6.3g1.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g188g403kcal33.8g3.8g30g0.4g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g313g266kcal3.1g14.1g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g2788kcal214.6g39g201.4g3g
Valittu annoskoko906g1394kcal107.3g19.5g100.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna453g697kcal53.7g9.8g50.4g0.8g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.2g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206