Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)75g540kcal0.8g3g60g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 100g120kcal3.1g4.5g10g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Sokeri 50g203kcal0g50g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g360kcal2g2.7g38g0g
Sokeri22g87kcal0g21.5g0g0g
Marianne crush 150g75g323kcal0.9g64.5g6.3g1.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 25g93kcal4.6g2.8g5.4g7.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g135g459kcal2.7g105.3g2.3g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g6840kcal71.8g756.8g386.6g57.8g
Valittu annoskoko907g3420kcal35.9g378.4g193.3g28.9g
Annoskoko puolitettuna453g1710kcal18g189.2g96.7g14.5g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497