Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g7180g10339kcal1579.6g0g430.8g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola800g1280kcal64g32g104g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g800g2720kcal112g0g248g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18120g28830kcal3518.4g90.8g1566.8g9.6g
Valittu annoskoko9060g14415kcal1759.2g45.4g783.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna4530g7207kcal879.6g22.7g391.7g2.4g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955