Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)3120g3744kcal277.7g592.8g34.3g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Feta, Arla Apetina 10 %1440g2592kcal309.6g14.4g144g0g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18136g25422kcal2401g1252.8g1214.2g13.6g
Valittu annoskoko9068g12711kcal1200.5g626.4g607.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna4534g6356kcal600.3g313.2g303.6g3.4g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044