Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2701g650kcal48.9g59.4g8.1g62.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1351g1351kcal256.6g0g29.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4502g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g518g1450kcal98.4g0.2g113.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g6901kcal807.8g119.2g303.4g124.2g
Valittu annoskoko9072g3450kcal403.9g59.6g151.7g62.1g
Annoskoko puolitettuna4536g1725kcal202g29.8g75.9g31.1g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852