Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3600g1013kcal38.5g154.8g6.8g73.8g
Sianliha keskiarvo 2700g5897kcal493.6g0g440.1g0g
Sipuli 495g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Paprikajauhe 54g173kcal8g9.9g7g20.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1350g5264kcal28.8g29.7g567g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g27152kcal1166g505.8g2242.4g233.8g
Valittu annoskoko9072g13576kcal583g252.9g1121.2g116.9g
Annoskoko puolitettuna4536g6788kcal291.5g126.5g560.6g58.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824