Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2287g483kcal27.4g77.8g4.6g48g
Porkkana 445g145kcal2.8g24.7g0.9g11.3g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1801g90kcal2.9g3.4g7.2g0.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g270g946kcal16.2g205.3g4.6g5.4g
Siirappi 108g326kcal0.1g80.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1441g3278kcal273.8g0g244.9g0g
Sipuli (kuorittu)472g127kcal6.1g22.7g0.9g8g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1801g594kcal59.4g88.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g90kcal4.3g0.5g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Sokeri 14g59kcal0g14.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g13407kcal885g1036.8g623.2g146.8g
Valittu annoskoko9072g6704kcal442.5g518.4g311.6g73.4g
Annoskoko puolitettuna4536g3352kcal221.3g259.2g155.8g36.7g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727