Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1996g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4391g15809kcal570.9g3073.9g92.2g153.7g
Sokeri 80g324kcal0g79.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 399g2119kcal1.2g2g239.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha898g1491kcal170.7g0g89.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ohrasuurimo 160g515kcal13.2g100.8g3.2g12.1g
Lihaliemi laimennettu 399g76kcal0g12g2.4g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl299g2695kcal0g0g299.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g46460kcal1569.6g6560.6g1455.4g366.2g
Valittu annoskoko9072g23230kcal784.8g3280.3g727.7g183.1g
Annoskoko puolitettuna4536g11615kcal392.4g1640.2g363.9g91.6g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334