Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1600g366kcal29g38.4g3.2g33.6g
Rucola tuore (Italia), annos 15g800g176kcal23.2g14.4g2.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g2400g4632kcal456g2.4g312g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g240g2160kcal0g0g240g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4000g2400kcal40g180g160g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g19647kcal1103.4g495g1437.4g132.2g
Valittu annoskoko9072g9824kcal551.7g247.5g718.7g66.1g
Annoskoko puolitettuna4536g4912kcal275.9g123.8g359.4g33.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967