Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2631g3352kcal567.3g0g118.4g0g
Sipuli kuivattu 101g274kcal10.6g35.4g1.6g35.3g
Fenkoli, annos 100g28g8.7kcal0.3g2g0.1g0.9g
Korianteri, annos 10g28g5.6kcal0.6g1.1g0.1g0.8g
Chili, jauhettu (), annos 6g14g50kcal1.7g7.6g2.3g4.8g
Suola, annos 3g168g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1008g282kcal11.1g48.4g4g30.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g2519g1008kcal52.9g171.3g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2239g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow336g1276kcal22.2g32.2g117.6g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g12512kcal1333.4g596g508.4g173.6g
Valittu annoskoko9072g6256kcal666.7g298g254.2g86.8g
Annoskoko puolitettuna4536g3128kcal333.4g149g127.1g43.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521