Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g3265g8163kcal555g0g653g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g933g3032kcal130.6g4.7g279.9g0g
Paprika punainen 560g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g1399g490kcal64.4g28g1.4g35g
Punasipuli, kuorittu, 100g163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1166g700kcal11.7g52.5g46.6g7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1166g991kcal11.7g40.8g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g27459kcal1576.8g367.4g2132.8g123.6g
Valittu annoskoko9072g13730kcal788.4g183.7g1066.4g61.8g
Annoskoko puolitettuna4536g6865kcal394.2g91.9g533.2g30.9g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393