Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g395g1353kcal83g0g110.7g0g
Sipuli 607g184kcal7.6g29.2g1.2g10.3g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g2157g2372kcal496g0g32.3g0g
Punajuuri 780g299kcal7.8g53.8g1.6g19.5g
Paprika punainen 216g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g36g324kcal0g0g35.9g0g
Parsakaali brokkoli 888g311kcal41g17.3g2.7g22.2g
Katkarapu 1078g738kcal155.7g0g11.9g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g40g111kcal7.9g2g7.9g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2157g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka719g2516kcal54.6g567.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g16540kcal1711.2g1359.8g421.8g113g
Valittu annoskoko9072g8270kcal855.6g679.9g210.9g56.5g
Annoskoko puolitettuna4536g4135kcal427.8g340g105.5g28.3g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790