Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)1198g5189kcal258.9g46.7g443.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3595g3472kcal108.2g704.3g11.5g35.6g
Omena, keskikokoinen 200g479g163kcal1g34g1.4g8.6g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g959g2637kcal278g1g163g0g
Suolakurkku (Rainbow)479g144kcal3.8g28.3g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1918g2537kcal50.4g61.4g230.1g0g
Tonnikala öljyssä 443g842kcal120.3g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g29965kcal1641.2g1751.4g1779.6g88.4g
Valittu annoskoko9072g14982kcal820.6g875.7g889.8g44.2g
Annoskoko puolitettuna4536g7491kcal410.3g437.9g444.9g22.1g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625