Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g41g131kcal9.4g21.7g0.6g0g
Mung-papu, gogreen41g142kcal9.8g25.6g0.4g6.7g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g41g131kcal9.4g21.2g0.6g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g117g144kcal3.5g30.4g0.9g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g117g62kcal6.7g6.2g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g12g2.3kcal0g0.8g0g0g
Ruokosokeri5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g26g6.6kcal0.1g2.2g0g0.1g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1817g1772kcal85.4g259.8g44.4g25.4g
Valittu annoskoko908g886kcal42.7g129.9g22.2g12.7g
Annoskoko puolitettuna454g443kcal21.4g65g11.1g6.4g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060