Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Hk, sininen lenkki 580g181g417kcal18.1g11.4g32.6g0.4g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen3.3g10kcal0.3g1.8g0.2g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla31g122kcal0.6g0.8g13.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1751kcal53.4g121.4g112.6g12g
Valittu annoskoko909g875kcal26.7g60.7g56.3g6g
Annoskoko puolitettuna455g438kcal13.4g30.4g28.2g3g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050