Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2400g841kcal110.9g46.8g7.2g60g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)40g100kcal4.4g1.2g8.8g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g320g896kcal60.8g0g70.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g7041kcal432.6g214g454.8g137.6g
Valittu annoskoko9080g3521kcal216.3g107g227.4g68.8g
Annoskoko puolitettuna4540g1760kcal108.2g53.5g113.7g34.4g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746